ÖN KAYIT
AKADEMİK PROGRAMLAR VE ETKİNLİKLER

Sınav Kurs Merkezlerinde akademik program ve etkinlikler Sınav Eğitim Kurumları Genel Merkezi tarafından hazırlanmaktadır ve koordinasyonlu olarak tüm şubelerde aynı anda yürütülmektedir. Yerel durumlardan dolayı esnetilen hususlar dışında her şubede aynı sistem, aynı program ve aynı yayınlar izlenir.

Sınav Kurs Merkezlerinde dersler Sınav Yayınlarının uzman kadrosu tarafından Sınav Eğitim Kurumlarına özel olarak geliştirilen online ve basılı eğitim materyalleri üzerinden işlenmektedir. Ders ve sınavlara tüm öğrencilerin katılımı zorunludur. Belirlenen öğrenci ya da sınıflar ise ek çalışma, etüt, ödev tamamlama  ve soru çözüm derslerine mutlaka katılırlar ve konu açıklarını kapatırlar.

Sınav Kurs Merkezleri okuldaki derslerine takviye almak isteyen her seviyeden öğrenci ile ülke genelinde yapılan merkezi sınavlara hazırlanan öğrenciler için değişmeyen tek adres olmaya devam etmektedir. Sınav Kurs Merkezlerinde okul derslerine desteğin yanı sıra, öğrencileri LGS, YKS, AYT, TYT sınavlarına tam anlamı ile hazırlayacak nitelikte bir program uygulanmaktadır.



 
Dersler, rehberlik çalışmaları, sınavlar, veli görüşmeleri, seminerler, tatiller, yoğunlaştırılmış programlar gün gün ayrıntılı olarak yıllık çalışma planında gösterilir. Tüm çalışmalar kurumsallığın gerektirdiği şekilde merkezi sistemle yürütülür ve denetlenir. 
 
Liselere Giriş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlıklarında bir numarada olan yerini her zaman koruyan kurumlarımız, Sınav kalitesini taşıyan yayınları ile dinamik, uzman ve deneyimli kadrosu, yeni nesil eğitim felsefesi ile öğrencilere istedikleri lise ve üniversiteyi kazandırmak ve öğrencileri en iyi şekilde sınavlara hazırlamak için her zaman hazırdır!  Sınav Kurs Merkezleri güçlü akademik programları, yıl içinde yapılan etkinlikleri ve Türkiye geneli yapılan sınavlarda öğrencilerin tercihi olmaktadır.

Sınav Eğitim Kurumlarının bir parçası olan  Sınav Kurs Merkezleri aynı nitelikte ve kalitede eğitim hizmeti vermektedir. Özellikle üniversiteye hazırlanan ve hedefini yüksek tutan öğrenciler tarafından tercih edilen Sınav Kurs Merkezlerinin akademik eğitim kalitesi öğrencileri başarıya ulaştırmaktadır.

 

22 Haziran 2021