ÖN KAYIT
EĞİTİM VE YAYINLAR

SINAV KURS EĞİTİM VE YAYINLAR



İyi bir eğitim iyi bir üniversitenin anahtarıdır anlayışı ile yola çıkan Sınav Kurs Merkezleri, güçlü bir kurumsal yapıya sahip olan Sınav Eğitim Kurumları çatısı altında öğrencileri başarıya götüren sağlam ve doğru adımlarla, alanında uzman ve tecrübeli eğitimcileri ile, özgün ve özel olarak hazırlanan öğrenciyi başarıya götüren yayınları ile fiziki olarak eğitime uygun ve güvenilir ortamlarda eğitim vermeye ve Türkiye’de tek olmaya devam etmektedir.  
 
Sınav Kurs Merkezlerinde yıllık planlar genel merkez tarafından belirlenir ve tüm Türkiye’de eşgüdümlü olarak uygulanır. Sınav Kurs Merkezlerinde aynı Sınav Okullarında olduğu gibi, eğitime aynı dönemde başlanır, aynı program izlenir, aynı konular işlenir, aynı soruları çözülür ve aynı sınavlar uygulanır.

Türkiye’de eğitim kalitesinin öncülerinden olan Sınav Eğitim Kurumları çatısı altındaki Sınav Kurs Merkezleri  akademik eğitimde ve Türkiye geneli yapılan sınavlarda büyük düşünen ve hedefini yüksek tutan öğrencilerin tercihi olmaktadır.

 

 
 
Sınav Kurs merkezlerinin çağdaş eğitime uygun  derslikleri ile güvenilir fiziki yapıları bulunmaktadır. Öğrencilerin kendi yaş grupları ile kullanabilecekleri, sosyal gelişim dönemleri göz önünde bulundurularak tasarlanan kantinlerde kendi özgül ortamları sağlanmaktadır. Kütüphane, seminer salonları ve çalışma salonları Sınav Kurs Merkezlerinde farklılıklar gösterebilmektedir. 
 
Sınav Kurs Merkezlerinde LGS ve YKS’ye hazırlıkta öğrencileri en iyi şekilde hazırlayabilmek için her öğrenciye yoğun yayın desteği sağlanmaktadır ve öğrencilerin soru çözerek konuları pekiştirmeleri bunun yanında pratik yapmaları için ‘Sınav Dergisi’ birikiminin kurslara uyarlanmış formatı kullanılır. Karekod uygulaması bulunan kitaplarda soruların çözümlerine ulaşılabilir.
 

KONU MODÜLLERİ


Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilerin soru çözerek konuları pekiştirmeleri, pratik yapmaları ve LGS ile YKS'ye daha iyi hazırlanmaları için  ‘Konu  Modülleri’ kullanılır.

Konu Modülleri  5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12.sınıf ve mezun öğrenciler için her sınıf düzeyinde ve her alan için ayrı ayrı özel olarak hazırlanmıştır. Her sorunun video çözümlerine, barkod sistemi kullanılarak ulaşılmaktadır. 

 


 

SORU  MODÜLLERİ

 
Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilerin soru çözerek konuları pekiştirmeleri, pratik yapmaları ve LGS ile YKS'ye daha iyi hazırlanmaları için ‘Sınav Dergisi’ birikiminin kurslara uyarlanmış formatı olan ‘Soru  Modülleri’ kullanılır.

Soru Modülleri Sınav Yayınlarının 32 yıllık tecrübesi ile tamamı MEB ve ÖSYM tarzına uygun olarak hazırlanmaktadır. Farklı ve çok çeşitli soru örneklerinden oluşan yayınlar öğrencilerimize verilir. Soru  Modüllerindeki sorular kolay, orta, zor olarak belirtilerek öğrencilerin konu ve kavram düzeyleri ölçülmektedir. Çözülemeyen soruların, karekod uygulaması ile videolu çözümlerine ulaşılabilir. 
 
Soru Modülleri 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12.sınıf ve mezun öğrenciler için her sınıf düzeyinde ve her alan için ayrı ayrı özel olarak hazırlanmıştır. Her sorunun video çözümlerine, barkod sistemi kullanılarak ulaşılmaktadır. 
 
Günlük ödevleri de içinde barındıran ‘Soru  Modülleri’ başka bir kaynağa gereksinim kalmayacak kapsamda ve çek-kopart hazırlanmıştır. Farklı düzey ve türlerde soruların yer aldığı modüller, aylık periyotlarla öğrencilerimize ulaştırılmaktadır.Sınav Eğitim Kurumlarında öğrenciler sınavlara tam anlamıyla hazırlanırlar. Sınav Kurs Merkezlerinde yoğun programı yetiştirmek ve öğrencileri en iyi şekilde hazırlayabilmek için kurstaki her öğrencimize yoğun yayın desteği sağlanır. 
 
Sınav Kurs Merkezlerinde aylık olarak verilen ''Soru ve Konu Modül Kitapları'' ile öğrencilerin konuları bölüm bölüm görülmesi sağlanmakta, bu şekilde öğrencilerin konu ve soru takibini daha düzenli bir şekilde yapmaları ve bu şekilde çalışmaları amaçlanmaktadır. Öğrencilere verilen Soru Bankası Modülleri rehber öğretmenler tarafından belirli aralıklarla kontrol edilmektedir. 

 


 

DAHA FAZLA DERS+ETÜT+SINAV

 
Sınav Kurs Merkezlerinde öğrenciler sınavlara tam olarak hazırlanırlar ve başka herhangi bir desteğe ihtiyaç duymazlar. Bunu sağlamak için daha fazla ders, daha fazla etüt ve daha fazla sınav yapılır.
 
Sınav Kurs Merkezlerinde test pratiğini artırmak, başarıyı ölçmek ve eksik kazanımları ayrıntılı analizlerle tespit etmek için sık sık deneme sınavı uygulanır. 
 
Ders ve sınavlara tüm öğrenciler; ek çalışma, etüt, ödev tamamlama ve soru çözümüne ise belirlenen öğrenci ya da sınıflar mutlaka katılır. 

 


 

8. SINIF SORU BANKALARI

 
LGS'ye hazırlanan Sınav Kurs öğrencilerimiz için özel olarak hazırlanan 8. Sınıf Soru Bankaları tüm 8. sınıf öğrencilerimize verilmektedir. 

 

MANTIK MUHAKEME KİTABI


LGS'ye hazırlanan Sınav Kurs öğrencilerimiz için titizlikle hazırlanan 8. Sınıf Mantık Muhakeme Kitabı tüm 8. sınıf öğrencilerimize verilmektedir. 

 

PARAGRAF KİTAPLARI

 

Sınav Kurs Merkezlerinde yoğun programı yetiştirmek ve öğrencileri en iyi şekilde hazırlayabilmek için kurstaki her öğrencimize yoğun yayın desteği sağlanır. Sınav Yayınlarının 32 yıllık tecrübesi ile tamamı MEB ve ÖSYM tarzına uygun çok çeşitli farklı soru örneklerinden oluşan yayınlar öğrencilerimize verilir. 

Paragraf Kitapları 8., 11. ve 12. sınıf kademelerindeki öğrencilerimiz için hazırlanmıştır. Sorular kolay, orta, zor olarak belirtilerek öğrencinin konu ve kavram ile ilgili düzeyi ölçülür. Çözülemeyen soruların karekod uygulaması ile videolu çözümlerine ulaşılabilir. 

 


 

22 Haziran 2021