ÖN KAYIT
İNGİLİZCE EĞİTİMİ

ANAOKULU İNGİLİZCE EĞİTİMİ

 
Çocuklar oyun aracılığı ile öğrenir, kendini ve içinde yaşadığı dünyayı oyunla tanır ve kendini en iyi şekilde oyun sırasında ifade eder. Birçok beceriyi ve kazanımı oyun sırasında alır ve kendini geliştirir. Sınav Anaokulları İngilizce Programımızda da oyun, eğitim sürecimizin ayrılmaz bir parçası olarak yer almaktadır. Oyun temelli bir programla ne kadar çok öğrencimizin duyusuna hitap edersek öğrenmenin daha kolay ve kalıcı olduğunun bilincindeyiz.

 
 
 
Sınav Anaokullarında İngilizce eğitimimiz okulumuzun bütününe yayılmıştır. Anaokullarımızda çift dilli eğitim “Side to Side” programı uygulanır. Sınıflarımızda okul öncesi öğretmeni ve dersler uygulamalı olarak uygulanır. Çünkü Sınav Anaokulları olarak her dakika her saatin fırsat olduğunu biliyor ve her anı eğitimcilerimizle değerlendiriyoruz.

İngilizce eğitim programımız Sınav Kolejine özgü etkinlikler ile desteklenmektedir. Öğrencilerimizin dili doğru ve etkin bir şekilde kullanarak, iletişim becerileri, kelime dağarcıklarını geliştirmesi ve özgüvenli şekilde konuşmaları hedeflenir. Bunun için oyun temelli, yaratıcı ve interaktif katılımları sağlanarak hem akademik hem de sosyal anlamda “tam donanımlı bireyler” olarak yetişmeleri sağlanır.

 


Okul öncesi dönem, yaşamın temelidir. Bu dönemde öğrenme hızı çok yüksektir. Her yaş grubunun gelişim özellikleri göz önünde bulundurularak, her çocuğun kendine özgü olduğu bilinciyle erken yaş döneminde öğrencilerimizle İngilizce iletişime geçilir.

Öğrencilerimiz analitik ilişkiler kurabilen, planlama yapabilen, yaratıcı, parça-bütün ilişkisi kuran, işitsel ve görsel hafızayı geliştirici etkinlikleri kolaylıkla yapabilen, herhangi bir problem karşısında çözüm üretebilen bireyler olarak yetişir.

Side to Side eğitim programında sürece dayalı İngilizce - Türkçe aktiviteleri ile erken okuma yazma etkinliklerini doğal öğrenme ortamları ile öğrenmeyi bırakmayan bir eğitim programı uygulanmaktadır.
 
 
 

Okula girdiği andan itibaren her alanda bulunan materyaller ve uyaranlarımızla dile yoğun maruz bırakılan öğrencilerimiz İngilizceyi tüm gün yaşamış olur ve okulu sınırlarının dışına taşır. Sınav Anaokulu öğrencileri İngilizce programımız sayesinde iletişimi başlatan, robotik bir süreç ile değil, farkında olmadan öğrenerek, özgüvenli bir şekilde kendilerini her yerde İngilizce olarak ifade edebilir.
 
Side to Side programına katılan Sınav öğrencileri yabancı dili aktif bir şekilde tüm disiplinlerde kullanarak akademik ve sosyal hayatta ihtiyaç duydukları dil becerilerinin temelini anaokulunda atarak ilköğretime tam donanımlı olarak hazırlanır.

 

 
 
Sınav Eğitim Kurumlarına ait, İngilizce koordinatörlüğü tarafından tamamı özgün içeriklerden ve son teknolojiyle oluşturulmuş İngilizce eğitim portalımız ile geleceğin eğitim vizyonunu kucaklamayı ilke edinmiş Sınav Kolejleri, İngilizce öğrenmeyi kolaylaştırmakta ve eğlenceli hale getirmektedir.

Canlı karne ile sene sonunda öğrencilerimiz İngilizce ve Türkçe olarak ailelerine ilk prezantasyon sunumu yaparak öğrencilerimizin sene başından bu zamana kadar dil becerilerindeki gelişimini de rahatlıkla görmenizi sağlamaktadır.

 

31 Mayıs 2021