ÖN KAYIT
KAZANDIRAN KURS KURALLARI

Sınav Kurslarda;

● Öğrenciler, derslere mazeretsiz olarak geç giremez ve hiçbir şekilde devamsızlık yapamaz. Bu tür durumlar aynı gün velilere bildirilir.
 

● Öğrenciler derslere aktif olarak katılır.  Anlamadığı konuyu öğretmenine sorar, kendine sorulan sorulara ise cevap verir.
 

● Öğrenciler derslerde kaynak olarak kullanılan Sınav Yayınlarının kitap, soru bankası, yaprak test gibi tüm eğitim materyallerini ilgili derslerde yanında bulundurur.
 

● Öğrenciler kaynak olarak kullanılan yayınlarımızdan verilen günlük ödevler ile soru bankası ve yaprak testlerden verilen haftalık ve dönemlik ödevleri zamanında yaparak kontrol ettirir. Ödevini yapmayan öğrencilerin, ödevlerinin miktarı artırılarak tamamlatılır.
 

● Öğrenciler dönem boyunca Türkiye geneli olarak uygulanan tüm tarama ve deneme sınavlarına aksatmadan katılır. Sınav sonucuna göre verilecek ek çalışmalarla eksiklerini tamamlar. 



 

● Öğrenciler, sınav sonuçlarına göre veya kurum tarafından gerekli görülen programlı ve programsız ek ders, soru çözüm, yazılıya destek, çizgi altı çalışması, birebir veya grup etütleri gibi akademik etkinliklere mutlaka katılır.
 
● Öğrenciler, merkezi bir koordinasyonla yürütülen rehberlik ve danışmanlık çalışmaları ile bu çerçevede yapılan ölçek ve testlere mutlaka katılır. Bu doğrultuda Rehber ve mentör öğretmenin yönlendirmelerini dikkate alır.
 

● Öğrenciler, öğretmenleri ve kurum yöneticileri ile saygı ve sevgi çerçevesinde diyalog kurar; sınıf ve ders düzenini bozan, özellikle kurum kültürüne aykırı davranışlarda bulunamaz. Arkadaş ilişkilerinde de bu çerçeveye uygun davranır.

● Öğrenciler derslere ipad, ipod ve cep telefonu gibi elektronik cihazlarla kesinlikle giremez. Kurum içerisinde cep telefonuyla kesinlikle konuşamaz, mesajlaşamaz, fotoğraf ve video çekemez. Ayrıca ders saatleri içinde koridorda, kantinde dolaşamaz, gürültü yapamaz.

● Öğrenciler, THE EĞİTİM (Takip/Hakkaniyet/ Empati)  değerler eğitimi merkeze alınarak yapılan etkinliklere kesinlikle katılır.  

 

22 Haziran 2021