ÖN KAYIT
MYEXAMY - YAPAY ZEKÂ TABANLI SÜREKLİ EĞİTİM PLATFORMU

MYEXAMY - YAPAY ZEKÂ TABANLI SÜREKLİ EĞİTİM PLATFORMU 

 
Myexamy - Yapay Zekâ Tabanlı Sürekli Eğitim Platformu, Sınav Eğitim Kurumlarının tüm kademelerindeki eğitim süreçlerinde Sınav markasını öne çıkaran önemli özelliklerden biridir.
 
Yapay Zekâ Tabanlı Sürekli Eğitim Platformu Myexamy; “öğrenciye özel” çalışma programları, eksik tamamlama dersleri, ölçme değerlendirme ve rehberlik çalışmaları ile kademelere göre düzenlenmiş nitelikli, dijital eğitim materyalleri içeren, kapsamlı bir dijital platformdur ve yapay zekâ ile kişiselleştirilmiş çalışma programlarını kapsar. 
 
İnovatif eğitim anlayışıyla yapılandırılan, birçok fonksiyonu tek platformda bir araya getiren ve eğitimin bütün süreçlerini kapsayarak eğitim alanına yeni bir soluk getiren Yapay Zekâ Tabanlı Sürekli Eğitim Platformu Myexamy ile öğrencilerin tam öğrenmesi ve yüksek başarı elde etmesi sağlanır.

 



Myexamy’de Tüm Yayınlar ve Eğitim Materyalleri Bir Arada

 
Sınav Eğitim Kurumlarında yayınlar ve tüm eğitim materyalleri, farklı formatlarla zenginleştirilmiş bir dijital ortam olan Myexamy’de yer alır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bu eğitim materyallerine Myexamy sistemi ile geniş bir dijital ağ üzerinden sorunsuz olarak erişebilir. 
 
Çalışmalarımızın temelinde ilköğretim ve ortaöğretim kademelerinin tüm sınıf düzeylerinde eğitim gören öğrencilerimize zengin bir doküman desteği sağlama amacı bulunur. Sınav Eğitim Kurumlarında ara sınıf öğrencilerinin aşamalı bir süreç içerisinde doğru içerikler ve kaliteli sorularla eksiklerini gidermeleri; merkezî sınavlara hazırlanan 8, 12. sınıf ve mezun grup öğrencilerinin değişikliklere, yeni içerik ve yöntemlere hızlı ve doğru biçimde ulaşmaları için Yapay Zekâ Tabanlı Sürekli Eğitim Platformu Myexamy kullanılır.

 



LIVEXAMY - CANLI YAYIN UYGULAMASI

 
Öğrenme sürecinin verimli ilerlemesi için farklı yöntem ve tekniklerin bir arada kullanılması gerekir. Bu gerekliliğin farkında olan Sınav Eğitim Kurumları; öğrencilerin yüz yüze eğitim ortamında öğrendiklerini dijital ortamda pekiştirmeleri için onlara etkinlikler, soru çözüm videoları, soru-cevap uygulamaları, deneme sınavları, gerektiğinde eksik görülen konuya yönelik konu anlatım videoları gibi alternatifler sunmaktadır. Öğrenciler, kendilerine uygun yöntemler arasından istediklerini seçerek eksiklerini daha bilinçli, verimli ve rahat bir şekilde tamamlar.
 
 


 
Hemen her yaş grubundan öğrencinin akıllı telefon ve bilgisayarlar aracılığıyla dijital dünyanın zaten içinde olduğunu görüyoruz. Bu açıdan düşünüldüğünde öğrencilerimiz, Myexamy’de yer alan tüm dijital uygulamaların kullanımında, sistem içerisindeki yönergeleri takip edip uygulamaların işleyiş mantığını kolayca kavrayabilir. Alternatifleri istedikleri zaman diliminde değerlendirebilen öğrenciler, ayrıca Hibrit Eğitim Modeli çerçevesinde liveexamy Canlı Yayın Uygulaması üzerinden belli bir program dâhilinde canlı yayın derslerini de takip edebilirler.

 


 

CODEXAMY 

 
Codexamy (robotik kodlama) uygulaması ile öğrenciler STEM (bilim, teknoloji, mühendislik, matematik) alanlarında kodlama ve programlama becerilerini geliştirirler. Robotik kodlama eğitimleri, öğrencilerin mücadele, sorun çözme, takım ruhu ve iş birliği gibi önemli sosyal becerileri kazanmalarına olanak sağlar.

 

Sınav Öğretmenleri Myexamy Sayesinde Çok Daha Güçlü

 
Sınav Eğitim Kurumlarında, planlı çalışma alışkanlığına sahip, bilgisayar kullanımında etkin ve alanında uzman öğretmenler; Sürekli Eğitim Platformu Myexamy sayesinde dijital anlamda çok daha güçlüdür.

Yapay Zekâ Tabanlı Myexamy ile Sınav Eğitim Kurumları öğrencileri kendilerini, öğretmen ve yöneticiler de öğrencilerin akademik gelişimini anlık takip ederek tam öğrenme ile yüksek başarı elde ederler.
 

22 Haziran 2021